Parteneri

Galan Marilena-Roxana

Cabinet de avocatura
Dna. avocat Galan Marilena-Roxana este membra a Baroului Bucuresti din 01 februarie 2007, fiind avocat definitiv cu competente profesionale depline, putand pune concluzii in fata instantelor de judecata de orice grad, inclusiv in fata Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Alina Axinia

Cabinet de avocatura
Dna. Axinia Marilena Alina este avocat definitiv, membru al Baroului Dolj din 01 februarie 2005, fiind avocat definitiv cu competente profesionale depline, putand pune concluzii in fata instantelor de judecata de orice grad, inclusiv in fata Inaltei Curti de Casatie si Justitie.<br />

Dare in plata

Aplicarea legii darii in plata
Intreaga expertiza si dedicare a acestei echipe va sta la dispozitie si va garanteaza solutionarea divergentei dumneavoastra cu banca, scapandu-va de datorii si de griji. Este pentru prima data in Romania cand se creeaza un astfel de cadru echitabil, in care nu mai castiga doar banca, ci ambele parti primesc ceea ce merita: dumneavoastra – libertate, liniste si pace, iar banca – imobilul ipotecat.

Contestatie la executare

Contestarea executarilor silite
Echipa Contestatie executare te ajuta sa fii informat. Suntem un partener vigilent si meticulos, avand ca principala misiune protectia drepturilor si atenuarea riscurilor clientilor nostri.

Clauze abuzive

Verificarea si anularea clauzelor abuzive
Echipa Clauze Abuzive te ajuta sa fii informat. Suntem un partener vigilent si meticulos, avand ca principala misiune protectia si atenuarea riscurilor clientilor nostri in obligatiile contractuale pe care si le asuma.

Contesta amenda

Contestam amenzile abuzive

Legea conversiei

Aplicam legea conversiei

AS Legal

Site-ul oficial al AS Legal

Inghetare curs

Aplicam regulile inghetarii cursului valutar

Moraru si asociatii

Casa de avocatura

Voinea si asociatii

Casa de avocatura
Cum te putem ajuta?

Echipa noastra este pregatita in a va sustine in demersurile necesare pentru a va recalcula pensia si pentru a obtine un venit corect, conform legii.