Analiză dosar de pensie

Home  –  Servicii  – Analiză dosar de pensie

Aveti dubii cu privire la corectitudinea drepturilor de pensie de care beneficiati?

Echipa de profesionisti in drepturi de pensie si asigurari sociale AS Legal va ofera un serviciu de analiza a dosarului dumneavoastra de pensie, analiza in urma careia vom stabili cu exactitate daca drepturile de pensie de care beneficiati sunt incomplete sau nu.

In cazul in care se adevereste ca drepturile dumneavoastra de pensie sunt incomplete, nu doar ca va vom indica ce documente trebuie sa mai obtineti pentru recalcularea pensiei, ci va vom ajuta inclusiv prin alcatuirea dosarului de recalculare a pensiei. Chiar mai mult, dumneavoastra veti primi din urma toti banii pe care ar fi trebuit sa-I primiti de la bun inceput, cu caracter retroactiv.

Am inceput sa oferim aceste servicii clientilor nostri ca raspuns la o nevoie reala a acestora de a sti exact situatia in care se afla, precum si ce au de facut pentru a beneficia de drepturile de pensie ce li se cuvin.

Majoritatea clientilor nostri nu au cunostintele juridice necesare, iar o parte dintre ei nu au nici starea de sanatate necesara pentru a incepe demersuri de cercetare cu privire la dosarul lor de pensie sau demersuri de alcatuire a dosarului de recalculare a pensiei.

De aceea, echipa noastra va prelua intreaga dumneavoastra responsabilitate, reprezentandu-va in relatia cu casa teritoriala de pensii, precum si cu Inspectoratul Teritorial de Munca, dupa caz, astfel incat dumneavoastra sa primiti drepturile de pensie cuvenite conform legii.

 

Call Now Button