Cine suntem?

Echipa noastră de consultanți și avocați îți stă la dispoziție

AS Legal este afacerea de succes a unei echipe de juristi care, începând cu anul 2009, au inceput sa se confrunte si sa solutioneze problemele dificile de drept intampinate de clienti in relatiile sociale si juridice.

Astazi, AS Legal este o companie matura, recunoscuta si responsabila, avand echipe specializate de avocati si consultanti ce stau la dispozitia clientilor nostri, dedicati in fiecare zi nevoilor acestora.

Abordare

Ne focusam pe a oferi consultanta juridica utila si practica, adaptata nevoilor clientilor si, mai presus de toate, punem valoare in relatiile de lunga durata cu acestia. AS Legal inseamna totodata servicii de calitate ce insotesc si completeaza deciziile pe care clientii nostri le fac in societate.

Pe langa cosultanta si consiliere, AS Legal este partenerul dumneavoastra, oferindu-va invitatia de a reveni oricand aveti nelamuriri, intr-un mediu prietenos, atent si flexibil. AS Legal isi asuma scopul de a va mentine informat, chiar si dupa solutionarea problemelor, totul pentru a va oferi un serviciu complet.

Echipa

Echipa noastra este pregatita in a va sustine in demersurile necesare pentru a va recalcula pensia si pentru a obtine un venit corect, conform legii.

Talentul individual este imbunatatit cand este sustinut de o echipa. Lucrul in echipa asigura performanta de inalta clasa de rezultatele obtinute de AS Legal pentru clienti.

Misiune

Misiunea noastra este exprimata chiar prin sloganul nostru – E legal e sa fii egal – adica aceea de a contribui la realizarea unei relatii cat mai echitabile intre oameni, atunci cand sunt create dispute juridice.

Acoperire națională

Echipa de specialiști AS Legal își desfășoară activitatea la nivelul întregii țâri, având experiență în gestionarea situațiilor juridice pentru clienți din toate regiunile României.

AS Legal are reprezentanți în regiunile centrale ale tarii, fiind dispuși vi alăture în înțelegerea și soluționarea conflictelor de natura juridica întâlnite.

Call Now Button