Reprezentare în relația cu foștii angajatori și ITM

Home  –  Servicii  – Reprezentare în relația cu foștii angajatori și ITM

Este foarte posibil ca pentru recalcularea pensiei dumneavoastra sa aveti nevoie de unele documente aflate la fostul dumneavoastra angajator sau la Inspectoratul Teritorial de Munca. Multi dintre clientii nostri nu au starea de sanatate corespunzatoare pentru astfel de demersuri ce necesita nu doar eforturi de deplasare – uneori de multiple ori – ci si putere de convingere.

Desi nu ar trebui sa fie nevoie de putere de convingere, intrucat este dreptul dumneavoastra sa solicitati si sa obtineti orice documente ce privesc drepturile dumneavoastra de pensie, multi dintre clientii nostri s-au lovit adesea de refuzuri complet nejustificate, in special din partea angajatorilor.

De regula, acestia nu aveau o arhiva cu documentele fostilor angajati sau, in cel mai rau caz, nici macar nu inregistrasera contractul de munca al clientului la Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM). Intampinand astfel de situatii, am inceput sa oferim servicii de reprezentare in relatia cu fostii angajatori si cu Inspectoratul Teritorial de Munca, pentru a nu mai fi nevoie ca dumneavoastra sa va deplasati la acestia, dar si pentru a va garanta reusita in acest demers.

Aceasta reprezentare va fi realizata in baza contractului incheiat cu societatea noastra si va fi asigurata de profesionistii in drepturi de pensie si asigurari sociale ai AS Legal.

Call Now Button